Dierenarts Daniella Peerboom

Al zolang ik mij kan herinneren wil ik met dieren werken. Dierendokter is dan de voor de hand liggende keus en ik vind het het mooiste beroep van de wereld, ook al is het soms zwaar.

Ik ben afgestudeerd in 2005 en sinds 2007 werk ik hier, met veel plezier.

Als ik niet werk, wandel ik met mijn dochtertje en de honden of ben ik bezig in onze tuin.

Desiree

Hallo mijn naam is Desiree en ik werk sinds mei 2011 in deze praktijk.

Ik heb de opleiding dierenartsassistente-paraveteriniair gevolgd op het Citaverde college te Heerlen en gedurende mijn opleiding heb ik hier stage gelopen en meteen toen ik afgestudeerd was kon ik hier beginnen met werken.

Het werk in de praktijk is zeer leuk en altijd afwisselend. Zelf heb ik 2 paarden en 1 hond die ik graag vertroetel. 

Linda

LindaHallo,

Mijn naam is Linda ik werk sinds November 2006 in deze kliniek, ik vind het heel afwisselend werk, er is geen dag hetzelfde.

Ik heb afwisselende taken zoals; assisteren bij operaties, balie werkzaamheden, telefoon beantwoorden, afspraken inplannen en natuurlijk de praktijk onderhouden, ook verzorg ik de jaarlijkse entingkaarten.

Ik woon samen met mijn 2 honden Maylo en Singha waarmee ik op de foto sta, het zijn Amerikaanse Staffords waar ik graag mee wandel.

Tot ziens in de praktijk.

 

Alicia

AliciaMijn naam is Alicia, de meesten van u kennen mij wel, ik werk al ruim 12 jaar in onze praktijk.

Naast de gewone dagelijkse werkzaamheden vind ik het begeleiden van patiëntjes en hun baasjes een van de leukste aspecten van mijn werk. Ik werk ook met bewegingstherapie voor honden met blessures of ouderdomsklachten.

Thuis word ik bezig gehouden door onze 2 honden, 4 katten en 2 ezels en natuurlijk door mijn zoontje.